måndag 20 februari 2017

Ute ur vintervilan

Det är nu bara lite drygt en månad kvar till säsongspremiären i Anderslöv och då kan det vara på sin plats att se om "liket lever". NOA har fått sig en behövlig genomgång under vintern där bl.a. växellåda och bakaxel varit i Överum hos "Lillen" för renovering. Inte det närmaste alternativet men jag tror nog ett av de bästa. Stötdämpare och fjädrar är nya sedan i höstas och bara gått en tävling så de få nog räknas som nya.

Förra året så modifierade vi bakändan något vilket fick till följd att det fick bli en nya bakskräm. Denna nya bakskräm har varit i "Steiner edition" dvs. inte lackerad under hela förra året men nu ska det bli ändring på det. Lite färg och så är den som ny igen redo att möta allsköns bråte i ytterkanterna även 2017. Det pratas ju en hel del om att det genas för mycket och att vägarna körs sönder i innerkanterna. Då är det väl bara bra att någon i startfältet inte bidrar till detta.



Vi är Anmälda till Anderslöv och Simrishamn. Sen blir det nog Midsommardansen, Sydrallyt och Dackefejden. Det är i alla fall planen men planer kan snabbt ändras, det vet vi av erfarenhet. Andy Nilsson är redo att ta sig an högerstolen (och orförandehatten om ryktet stämmer) 2017 medan Marie är hemma och är sjukskriven. De får helt enkelt göra upp vem som ska åka under året och det blir nog jämt skägg i den bataljen.